ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πιο περίεργα περιστατικά από το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ (φώτο)

Τα πιο περίεργα περιστατικά από το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ (φώτο)

Οι ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωπες με την ψυχρότερη «εισβολή» όλων των εποχών κι οι εικόνες από τα αποτελέσματα των πολικών θερμοκρασιών κάνουν το γύρο του κόσμου

Θερμοκρασίες χαμηλότερες της Ανταρκτικής και του πλανήτη Άρη καταγράφονται στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Το πολικό ψύχος έχει «παγώσει» τα πάντα, με εκατομμύρια πολίτες να έρχονται αντιμέτωποι με θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Να σημειωθεί ότι, τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ εξαιτίας του ψύχους ή τραυματισμών που οφείλονταν σε αυτό.

Την Πέμπτη, το «θερμόμετρο» στη Μινεσότα άγγιξε τους -55 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Σικάγο ο υδράργυρος βυθίστηκε στους -30 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, οι θερμοκρασίες είναι τόσο χαμηλές που παγώνουν ακόμη και τα… μαλλιά των πολιτών.

Την ίδια στιγμή, μια νέα μόδα έκανε την εμφάνισή της στα social media και ακούει στο όνομα #frozenpants. Πολλοί είναι οι Αμερικανοί που παρά την επέλαση του Polar Vortex βγάζουν τα ρούχα τους στο ψύχος και αυτά στέκονται όρθια!

Σιντριβάνια επενδύονται από πάγο κι αχρηστεύονται, φούσκες παγώνουν χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά τη δημιουργία τους, ενώ ακόμα και το βραστό νερό γίνεται πάγος μόλις έρθει σε επαφή με τον παγωμένο αέρα.

Την ίδια στιγμή, τα βλέμματα εκατομμυρίων χρηστών των social media κλέβουν τα μακαρόνια που παγώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μόλις βγουν σε εξωτερικό χώρο και το νερό μέσα στα καζανάκια που μοιάζει σαν να ήρθε απευθείας από τον Βόρειο Πόλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.