ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Guardian: «Ο κυκλώνας Elliot θα φτάσει στην Ευρώπη»

Δείτε που θα «χτυπήσει»

Guardian: «Ο κυκλώνας Elliot θα φτάσει στην Ευρώπη»

Ανησυχία προκαλεί στους Ευρωπαίους επιστήμονες η επίπτωση μπορεί να έχει στην γηραιά ήπειρο ο φονικός κυκλώνας Elliot που προκάλεσε χάος στις ΗΠΑ

Αλλαγές στη θερμοκρασία της Ευρώπης αναμένεται να προκαλέσει ο κυκλώνας-βόμβα που προκάλεσε δεκάδες θανάτους στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardianη χώρα που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς θα καταγραφούν πτώσεις της θερμοκρασίας, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την Τετάρτη η μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας, εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για έντονες βροχοπτώσεις από τις 3 το πρωί της Παρασκευής και για 15 ώρες. Το Met Office δήλωσε ότι η έντονη βροχόπτωση μπορεί να προκαλέσει πλημμύρες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάιμον Πάρτριτζ ο βροχερός και θυελλώδης καιρός προκαλείται από τον κυκλώνα-βόμβα στις ΗΠΑ. «Ο καιρός στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει άστατος με περαιτέρω περίοδοι υγρού και θυελλώδους καιρού λόγω της ενίσχυσης του ρεύματος πίδακα λόγω του καιρού στις ΗΠΑ», δήλωσε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο αντίκτυπος στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι «ούτε κατά διάνοια» τόσο σημαντικός όσο στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.