ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Κτήνη έκλεισαν σκυλίτσα με τα κουτάβια της σε αναμμένο φούρνο! (βίντεο)

Κρήτη: Κτήνη έκλεισαν σκυλίτσα με τα κουτάβια της σε αναμμένο φούρνο! (βίντεο)

Η κτηνωδία με θύματα μια σκυλίτσα και τα κουτάβια της, που αποκαλύφθηκε στη Γέργερη Ηρακλείου, λίγα μετρά μακριά από το γυμνάσιο της περιοχής, συγκλόνισε την τοπική κοινότητα.

Σε ημιθανή κατάσταση η σκυλίτσα δεν εγκαταλείπει τα κουταβάκια της, όσα έμειναν ζωντανά και όσα έχασαν τη ζωή τους από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις.

Η άτυχη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο του σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγιναν κόκκινο πανί για όσους την κήρυξαν ανεπιθύμητη τη σκυλίτσα και τα μωρά της παρά τις προειδοποιήσεις των λιγοστών ανθρώπων που προσπαθούσαν να την προστατέψουν.

Η κτηνωδία κορυφώθηκε χθες το απόγευμα όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεισαν τη σκυλίτσα μέσα στο φούρνο τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα, καθώς η ηρωική σκυλίτσα παρέμεινε αβοήθητη στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.

Σε ημιθανή πλέον κατάσταση, μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.