ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκόπελος: Πήγαν για ψάρεμα και έπιασαν αυτό το «τέρας» (φωτο)

Σκόπελος: Πήγαν για ψάρεμα και έπιασαν αυτό το «τέρας» (φωτο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο ψαράδες από την Γλώσσα Σκοπέλου όταν είδαν τι είχαν πιάσει στα δίχτυα τους.

Τα δύο αδέλφια από την Γλώσσα έχουν πάνω από σαράντα χρόνια δράσης στη θάλασσα. Το ψάρεμα είναι οικογενειακή παράδοση και έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους πλήθος εντυπωσιακών ψαριών, με κορυφαίο στη λίστα σκυλόψαρο 1.200 κιλών και δεκάδες ακόμη ψάρια τεραστίων διαστάσεων. Διατηρώντας λοιπόν την οικογενειακή, τα δύο αδέλφια βρίσκονται από 12 ετών στη θάλασσα, μαθητεύοντας δίπλα στον παππού και τον πατέρα τους, που επίσης ασχολήθηκαν επαγγελματικά με το ψάρεμα.

Αυτό όμως που έπιασαν τα δίχτυα τους ανοιχτά στο πέλαγος, στην περιοχή του Αγίου Όρους, οι δύο επαγγελματίες ψαράδες δεν το είχαν ξαναδεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο αδέλφια έπιασαν έναν γαλέο μήκους 4,5 μέτρων και βάρους 280 κιλών και ένα ακόμη εντυπωσιακό τρόπαιο για τους δεινούς επαγγελματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.