ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η σπάνια φωτό της Τζένης Καρέζη με μαγιό – Η γυναίκα που σαγήνευε ακόμα και τον φακό!

Αυτή είναι η «Η Τζένη του καλοκαιριού»

Η σπάνια φωτό της Τζένης Καρέζη με μαγιό – Η γυναίκα που σαγήνευε ακόμα και τον φακό!

Η Τζένη Καρέζη υπήρξε μια γυναίκα που σε μαγνήτιζε και δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της!

Αγαπημένο παιδί του φακού σαγήνευε σε κάθε κλίκ.

Μία άγνωστη φωτογραφία της, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα vintagegreece, μέσω του Instagram την δείχνει να ποζάρει με ένα ολόσωμο καφέ μαγιό και φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Τη φωτογραφία φυσικά κοσμεί και η εξής λεζάντα: “Η Τζένη του καλοκαιριού”.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.