ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Game of Thrones: Η θεωρία που θέλει τον Night King να είναι ο…Thanos

Game of Thrones: Η θεωρία που θέλει τον Night King να είναι ο…Thanos

Επεισόδιο του Game of Thrones που να περάσει χωρίς 5-6 θεωρίες και εικασίες γι΄αυτό που πρόκειται να συμβεί, δεν έχει υπάρξει κι ούτε πρόκειται. Στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν είχαμε τις τελευταίες ανθρώπινες στιγμές στο Γουίντερφελ λίγο πριν έρθουν ο Night King με τους White Walkers και κάνουν την επέλασή τους.

Μόνο που στο τέλος του επεισοδίου δεν είδαμε τον στρατηλάτη, τον Night King. Είδαμε δύο από τους στρατηγούς του, για να μιλήσουμε με όρους του ζωντανού μιλιταρισμού. Λίγο νωρίτερα είχαμε δει τον Μπραν να προτείνει να τον χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα, αφού αυτόν κυνηγάει πρωτίστως να σκοτώσει. Μάλιστα, ο Σαμ, ο εκκολαπτόμενος Μέεστερ, προσεπίρρωσε λέγοντας ότι θέλει να σβήσει την Ιστορία της ανθρωπότητας, άρα το Γεράκι με τα Τρία Μάτια είναι μια καλή αρχή.

Ο Μπραν όμως είπε και κάτι άλλο. Ότι ξέρει διαρκώς που βρίσκεται. Έχουν μια σχέση Χάρι Πότερ και Βόλντεμορτ. Ο ένας είναι αντανάκλαση του άλλου. Ποιος ξέρει επομένως αν ο Night King δε μπορεί να διαβάσει και τη σκέψη του, άρα να γνωρίζει την παγίδα που πάνε να του στήσουν; Κι αν το γνωρίζει αυτό, για ποιο λόγο να πάει να παλέψει με όλο του το στράτευμα και να μην χτυπήσει στο Γουίντερφελ μια άλλη στιγμή;

Κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει και η θεωρία που τον θέλει να είναι ο Thanos του Game of Thrones. Τι εννοούμε; Ότι δεν θέλει απλά να σκοτώνει ανθρώπους και να τους μετατρέπει σε wights. Θέλει να περιορίσει αριθμητικά τους ανθρώπους. Άλλωστε, τα Παιδιά του Δάσους γι΄αυτό τον έφτιαξαν εξ αρχής.

Γι΄αυτό και ο Night King ίσως να μην είναι παρών στη μεγάλη μάχη του Γουίντερφελ. Ίσως χρησιμοποιεί αντιπερισπασμό για να κατευθυνθεί με τον δράκο του στην Σιταντέλ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Γουέστερος πληθυσμιακά, για να σκοτώσει τους περίπου 500.000 και να τους φέρει στη μεριά των ζόμπι. Όχι μόνο αυτό. Αλλά θα αποτελειώσει και τους αλαζόνες Μέεστερ που στην 7η σεζόν αμφισβήτησαν τον Σαμ για την ύπαρξη των White Walkers.

Το έκαναν μάλιστα με τέτοιο ύφος που θα ταίριαζε πολύ σεναριακά να έρθει αυτή η αντίθεση. Πέθαναν απ΄αυτόν που αρνούνταν να δεχτούν ότι υπάρχει. Μαζί τους κιόλας θα πεθάνει και η μνήμη των ανθρώπων για το παρελθόν, θα καταστραφούν τα βιβλία, άρα θα έχει διαλυθεί το ανθρώπινο είδος. «Χωρίς τους Μέεστερ οι άνθρωποι θα ήταν σαν τα σκυλιά» είχε ειπωθεί στην προηγούμενη σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοντός ψαλμός αλληλούια και το ξημέρωμα της Κυριακής θα έχουμε τις απαντήσεις μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.