ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απολύθηκε από το σίριαλ όπου εμφανιζόταν ο ηθοποιός «κολλητός» του Δ.Λιγνάδη

Απολύθηκε από το σίριαλ όπου εμφανιζόταν ο ηθοποιός «κολλητός» του Δ.Λιγνάδη

Ο Νίκος Στραβοπόδης, ο 37χρονος ηθοποιός που βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών καθώς φέρεται να συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και το πρόσωπό του αναφέρεται σε τρεις μαρτυρίες απολύθηκε από το σίριαλ που εμφανιζόταν, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του.

Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος ηθοποιός κατηγορείται από τον ηθοποιό Δημήτρη Ανθη για βιασμό σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα.

Ο δικηγόρος του Μανώλης Ροδουσάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Τρίτης τόνισε πως ο πελάτης του δηλώνει αθώος ενώ αποκάλυψε πως απολύθηκε από τη δουλειά του.

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης, ο οποίος είπε πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του υπήρξε ερωτική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων με κοινή συναίνεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.