«Έφυγε» η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου – Ήταν μια από τις τελευταίες συνεργάτιδες του Βασίλη Λογοθετίδη (φωτό)

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Έφυγε» η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου – Ήταν μια από τις τελευταίες συνεργάτιδες του Βασίλη Λογοθετίδη (φωτό)

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου, σε ηλικία 98 ετών. Την είδηση, που έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

Η Ντίνα Σταθάτου γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1926 και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και της Σχολής «Αθήναιον».

Ήταν από τις τελευταίες ηθοποιούς που συνεργάστηκαν με τον σπουδαίο Βασίλη Λογοθετίδη, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ... Loading ...

Μεταξύ άλλων, είχε παίξει στις ταινίες «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» (1954), «Δεσποινίς ετών 39» (1954), «Σάντα Τσικίτα» (1953) και «Ένα βότσαλο στη λίμνη» (1952).

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε τα εξής:

«Σήμερα έφυγε από την ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη.

Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98 της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμένουν αξέχαστοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια. Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.