ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρινέλλα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό της – Πότε θα επιστρέψει στη σκηνή

Η τραγουδίστρια υπέστη κάκωση στο γόνατο

Μαρινέλλα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό της – Πότε θα επιστρέψει στη σκηνή

Η Μαρινέλλα, αναμένεται να μείνει εκτός σκηνής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μετά το σοβαρό τραυματισμό της.

Η τραγουδίστρια υπέστη κάκωση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η παράσταση της Τετάρτης στο NOX.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας, σας στέλνω την αγάπη μου! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 13 Μαρτίου! Σας περιμένω όλους», ανέφερε η Μαρινέλλα στο πρώτο μήνυμά της μετά τον τραυματισμό, μέσω των λογαριασμών του NOX στα social media.

Παράλληλα, ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, οι συνεργάτες και το προσωπικό του ΝΟΧ ευχήθηκαν στη Μαρινέλλα «από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.