Αισιόδοξα τα μηνύματα για την κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την κατάσταση υγείας της Μάρθας Καραγιάννη

Συνεχίζονται οι ώρες αγωνίας για την αγαπημένη ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και δέκα μέρες.

Την αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας που περνά η ηθοποιός έκανε με ανάρτηση της στο Facebook η στενή φίλη και συγκάτοικος της επί 23 χρόνια Ντόρα Ντούμα. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε» έγραψε, μεταξύ άλλων, την Δευτέρα (17/02) η κ. Ντούμα.

Για την κατάσταση της υγείας της μελαχρινής πρωταγωνίστριας της Φίνος Φιλμ, σύμφωνα με την «Espresso», έχουν ζητήσει να ενημερώνονται συνεχώς και οι συνάδελφοί της Θάνος Καληώρας και Νίκος Γαλανός, με τους οποίους η Μάρθα Καραγιάννη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Αισιόδοξα τα μηνύματα
«Η Μάρθα ένιωσε έντονη κόπωση πριν λίγες ημέρες, ανέβασε πυρετό και είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα. Εισήχθη σε ιδιωτική κλινική, όπου της παρέχονται όσα χρειάζεται. Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και θα παραμείνει μερικές ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο» αποκάλυψε ο γιατρός και καλός φίλος της ηθοποιού Δημήτρης Σούρας. Ο κ. Σούρας, όπως είπε, ο πυρετός έχει υποχωρήσει και εκτιμά ότι πρόκειται για λοίμωξη και ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της. «Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αγωνία για την υγεία της 80χρονης ηθοποιού έρχεται να προστεθεί σε αυτή για τον καλό της φίλο και συμπρωταγωνιστή σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται για 12η ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάστασή του παρουσιάζει αργή βελτίωση, όπως αποκάλυψε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.