ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σούλη Σαμπάχ: Επτασφράγιστο μυστικό η ώρα και ο τόπος της κηδείας της

Ποια ήταν η επιθυμία της οικογένειας

Σούλη Σαμπάχ: Επτασφράγιστο μυστικό η ώρα και ο τόπος της κηδείας της

Η Σούλη Σαμπάχ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, έφυγε πλήρης ημερών μετά όμως από αρκετά προβλήματα που πέρασε με την υγεία της. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook, η οικογένειά της δεν επιθυμεί να ανακοινώσει την μέρα, την ώρα και τον τόπο που θα γίνει η κηδεία της Σούλης Σαμπάχ, καθώς θέλουν να γίνουν όλα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η οικογένεια της αγαπημένης μας Σουλης Σαμπάχ, η οποία μας πληροφόρησε ότι ήταν κοντά της σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της (επειδή γράφηκε ότι έφυγε μόνη και ξεχασμένη), μας ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι η εξόδιος ακολουθία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο γι΄αυτό δεν ανακοινώνει ώρα και τόπο», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.