ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χ.Σώζος: «Η υποκριτική όσο υπέροχη είναι σαν τέχνη άλλο τόσο απαίσια είναι σαν επάγγελμα»

«Συμβουλεύω τους νέους ηθοποιούς να κάνουν υπομονή και να μη βιάζονται»

Χ.Σώζος: «Η υποκριτική όσο υπέροχη είναι σαν τέχνη άλλο τόσο απαίσια είναι σαν επάγγελμα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Σώζος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της υποκριτικής σαν τέχνη αλλά και σαν επάγγελμα ενώ μίλησε και για ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, αλλά και στην κακή συνεργασία που είχε με μία σκηνοθέτιδα.

Ο ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή κι αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Στην επαρχία, που μεγάλωσα, δεν τολμούσες να πεις ότι θες να γίνεις ηθοποιός. Το τόλμησα μόνο όταν ήρθα στην Αθήνα για σπουδές», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη του: «Δεν θέλω να ασχοληθεί η κόρη μου με το επάγγελμα αυτό. Όσο υπέροχο είναι σαν τέχνη, άλλο τόσο απαίσιο είναι σαν επάγγελμα».

Αργότερα, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έχουν «καβαλήσει το καλάμι» και δήλωσε πως ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ένας από αυτούς. «Όταν έχεις κάνει 20 χρόνια θέατρο κι έρχεται η τηλεόραση μετά, δεν νομίζω ότι μπορούν να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Με το “Δις Εξαμαρτείν” γινόταν χαμός, αλλά ποτέ δεν ξιπάστηκα. Ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε. Συμβουλεύω τους νέους ηθοποιούς να κάνουν υπομονή και να μη βιάζονται», δήλωσε.

Όσο για τις κακές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, ο Χάρης Σώζος αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχε παρόμοια εμπειρία. «Δεν έχω συναντήσει δύσκολες συμπεριφορές, πέρα από μια χρονιά που δύο συνάδελφοί μου συμπεριφέρθηκαν περίεργα. Έφτασα στο αμήν με μία σκηνοθέτιδα κι έφυγα από τη δουλειά. Δεν μπορούσα να ακούω ανοησίες. Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν μεγάλες αμοιβές, αλλά υπάρχει και παραπάνω “σάλτσα“», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν έχει πλέον, μηχανή. «Πάντα είχα μηχανή, μέχρι που σταμάτησα να έχω. Είχα ένα ατύχημα πέρυσι με τη μηχανή, κόντεψα να σκοτωθώ», αποκάλυψε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.