ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Game of Thrones: 10 σχέδια από το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Game of Thrones: 10 σχέδια από το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House με αφορμή τα 20 χρόνια από τη μέρα που ο Martin εξέδωσε το πρώτο βιβλίο, πάνω στο οποίο έμελλε να βασιστεί η πιο πολυσυζητημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, το Game of Thrones, αποφάσισε να εκδώσει έναν συλλογικό τόμο με εικονογραφήσεις πολλών και ικανών illustrators και με σχέδια που θα ήταν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πολεμόχαρο σύμπαν του συγγραφέα.    

Τι έχουν να περιμένουν οι φανατικοί των βιβλίων και φυσικά της σειράς; Σκληρό εξώφυλλο, 896 σελίδες από χαρτί πολυτελείας και 73 παλιότερα αλλά και ολοκαίνουρια σχέδια από κορυφαίες σκηνές των βιβλίων και της σειράς. Δέκα από αυτά τα υπέροχα σχέδια που θυμίζουν παραμύθι για ενήλικες δημοσίευσε πρώτο το site του Vanity Fair, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το νέο βιβλίο που έρχεται τον Οκτώβριο. 

Ανάμεσα στα Κοράκια, από τον Marc Simonetti/Penguin Random House. Πέρα από το τείχος, οι Άλλοι, διά χειρός Magali Villeneuve/Penguin Random House. Ο Ντρόγκο δίνει στον Βαϊσέρις το στέμμα του, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House. Τα γαμήλια δώρα της Νταϊνέρις Ταργκάριεν, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House. Νεντ και Άρια Σταρκ, από τον Gary Gianni/Penguin Random House.
Νεντ και Τζόρι, από τον Levi Pinfold/Penguin Random House. Ο αποκεφαλισμός του Νεντ Σταρκ, διά χειρός Magali Villeneuve/Penguin Random House. Το «κυνηγόσκυλο» και η Σάνσα Σταρκ, από τον Marc Simonetti/Penguin Random House. Ο Σιδερένιος Θρόνος από τον Marc Simonetti/Penguin Random House.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Το Κινγκς Λάντινγκ, από τον Ted Nasmith/Penguin Random House.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.