Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Σοκ στην Αυστραλία: Νεκρός από κορωνοϊό ο 23χρονος αρσιβαρίστας και επιστήμονας Τ.Κονδυλιός – Ήταν εμβολιασμένος

Σοκ στην Αυστραλία: Νεκρός από κορωνοϊό ο 23χρονος αρσιβαρίστας και επιστήμονας Τ.Κονδυλιός – Ήταν εμβολιασμένος

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο θάνατος του 23χρονου Τζέιμς Κονδυλιός, που κατέληξε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο St Vincent.

Ο βραβευμένος επιστήμονας και πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών, ο Κονδυλιός ήταν διπλά εμβολιασμένος, ενώ δεν αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα. Ήταν νέος και υγιής, μέχρι που μολύνθηκε από κορωνοϊό. Ο θάνατός του επήλθε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο του Σιδνεϊ, όπου και μεγάλωσε.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους φίλους του. Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του επισημαίνουν ότι ο θάνατος του 23χρονου είναι μία υπενθύμιση προς όλους, ότι ο κορωνοϊός μπορεί να πλήξει νέους και υγιείς ανθρώπους.

Ο Κονδυλιός φοίτησε στο Waverley College. Το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα.

Το 2019 του απένειμαν το εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή. Ο ίδιος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Καμπέρα.

Ο 23χρονος ήταν ένας από τους 13 ανθρώπους που πέθαναν από κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ώρες στην Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.