Διεθνής Ασφάλεια 09:33
Δέκα χιλιάδες νεκρούς θα «μετρήσει» η Ελλάδα με/από κορωνοϊό μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω αποτυχημένης επιδημιολογικής προσέγγισης και αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση προβλέπει ο διάσημος Έλληνας καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια!
Η εφιαλτική πρόβλεψη διατυπώνεται σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» που κυκλοφορεί αύριο. Αυτό σημαίνει περί τους 90 νεκρούς κατά μέσο όρο την ημέρα, αν υπολογίσουμε ένα χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου!
Δείτε το παραπάνω αναλυτικό ρεπορτάζ του Pronews TV
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.