ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ε.Κατζουράκη: Επιβίωσε από την τραγωδία των Τεμπών και θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (φωτό)

Θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ε.Κατζουράκη: Επιβίωσε από την τραγωδία των Τεμπών και θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (φωτό)

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να μεταφερθεί από την απόλυτη κόλασή στον παράδεισο. Βρισκόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Βγήκε όμως σχεδόν αλώβητη από αυτό με ελαφρύ τραυματισμό στα πόδια.

Η Εμμανουέλα παράλληλα με τη σκοποβολή που είναι το πάθος σπουδάζει στην φαρμακευτική σχολή της Θεσσαλονίκης και είχε επιβιβαστεί στο τρένο για να επιστρέψει από την Αθήνα στην πόλη της Μακεδονίας.

Λίγους μήνες αργότερα η 23χρονη έκανε στο Μπακού και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το όνειρό της πραγματικότητα. Σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον προκριματικό του Σκητ και εξασφάλισε μαζί με την πρόκριση στον τελικό και μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024.

Αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες!  Η Κατζουράκη είναι η τρίτη αθλήτρια σκοποβολής μετά την Κορακάκη και τη Μόσχη που προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον προκριματικό είχε  επίδοση: 25, 24,25, 24, 25 = 123/125 και ισοφάρισε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ.

Η δήλωση και η έκκληση της Εμμανουέλας

Η Εμμανουέλα μετά από την σύγκρουση στα Τέμπη είχε πει: «Δεν θέλω να πω πολλά μόνο ότι είμαι καλά. Ένα διάστρεμμα έπαθα και τίποτε άλλο».

Παράλληλα τότε με στόρι που ανέβασε στο Instagram, η πρωταθλήτρια είχε καλέσει τον κόσμο να δώσει αίμα για τους τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος» είχε γράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.