ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι οπαδοί της Λιβόρνο τίμησαν την μνήμη του δολοφονημένου Μ.Κατσούρη με γκράφιτι

Μάλιστα, στο γκράφιτι κάτω από το πρόσωπο του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, γράφει «ζεις»

Οι οπαδοί της Λιβόρνο τίμησαν την μνήμη του δολοφονημένου Μ.Κατσούρη με γκράφιτι

Η Λιβόρνο έπαιξε φιλικό παιχνίδι με την Rosignano Solvay, της οποία επιβλήθηκε με 6-0. Μετά τη νίκη, οι οπαδοί και οι παίκτες της ομάδας τίμησαν τη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δολοφονήθηκε στις 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση των νεοναζί χούλιγκανς.

Σε βίντεο που ανάρτησαν στα social media, φαίνεται το γκράφιτι με το πρόσωπο του Μιχάλη Κατσούρη και οι στιγμές με τους φίλους της Λιβόρνο να τραγουδούν συνθήματα και να ανάβουν καπνογόνα, αλλά και τους παίκτες να χειροκροτούν. Μάλιστα, στο γκράφιτι κάτω από το πρόσωπο του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, γράφει «ζεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανάρτηση αναφέρουν: «Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές χθες ήταν το αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο. Για το όραμά μας, για το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο όσοι περνούν από το γήπεδο να γνωρίζουν τα συναισθήματα, τις ιδέες και τα γεγονότα που εμψυχώνουν τους οπαδούς τους. Είναι ένας παγκόσμιος νόμος, αλλά στο Λιβόρνο γίνεται ακόμη πιο θεμελιώδες να βρεθεί η ενότητα μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων. Γι’ αυτό το χθεσινό αφιέρωμα στον Μιχάλη και τον Φάμπιο ήταν ένα θεμελιώδες βήμα για την έναρξη της σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.