Βίντεο: Ο σοβαρός τραυματισμός του Λούκα Ντόντσιτς που άφησε τους πάντες «κοκκαλωμένους»

Το στιγμιαίο επιφώνημα ανησυχίας που ακούστηκε σχεδόν από όλους στο «STAPLES Cente» του Λος Αντζελες ήταν η πρώτη αντίδραση στη θέα του Λούκα Ντόντσιτς να πέφτει άσχημα στο έδαφος, με την πλάτη, στο 20′ της αναμέτρησης ανάμεσα στους Λέικερς και τους Μάβερικς.

Ο Σλοβένος, ξεκίνησε την εφόρμησή του προς τη ρακέτα των γηπεδούχων και στην προσπάθειά του να πασάρει, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα στο παρκέ. Τα πρώτα δευτερόλεπτα βρήκαν πολλούς να πιάνουν το κεφάλι τους, καθώς φοβήθηκαν πως ο Σλοβένος έχει τραυματιστεί λόγω του τρόπου με τον οποίο έπεσε κάτω. Λίγα λεπτά αργότερα, η αγωνία έδωσε τη θέση της στην ανακούφιση, καθώς ο Ντόντσιτς σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται.

Στην αναμέτρηση, οι Λέικερς (26-7), με «πρωτεργάτες» τους Ντέιβις (23 π.), Πόουπ (19 π.), Χάουαρντ (15 π.) και Τζέιμς (13 πόντους, 13 ασίστ) επικράτησαν των Ντάλας Μάβερικς 108-95. Για το Ντάλας (21-11) ο Ντόντσιτς μέτρησε 19 πόντους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τορόντο Ράπτορς – Οκλαχόμα Θάντερ 97-98
Μέμφις Γκρίζλις – Σάρλοτ Χόρνετς 117-104
Νιου Όρλινς Πέλικανς – Χιούστον Ρόκετς 127-112
Ντένβερ Νάγκετς – Σακραμέντο Κίνγκς 120-115
Λος Άντζελες Λέικερς – Ντάλας Μάβερικς 108-95

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.