ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχασε πέντε συνεχόμενα πέναλτι!

Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν ικανός να κάνει τα πάντα μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ακόμη κι αν αυτό δεν το γράφουμε, όπως στην προκειμένη περίπτωση, για καλό… «Η ομάδα δεν έπαιξε καλά και γι’ αυτό δεν νίκησε, δεν φταίει το χαμένο πέναλτι του Μέσι. Εγώ κάποτε έχασα πέντε συνεχόμενα πέναλτι και συνέχισα να είμαι ο Μαραντόνα», είχε δηλώσει το 2018 για να υπερασπιστεί τον Μέσι που είχε αστοχήσει σε πέναλτι στο 1-1 της Αργεντινής με την Ισλανδία και έλεγε αλήθεια.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Ντιέγκο είχε αστοχήσει σε πέντε συνεχόμενες εκτελέσεις με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς το 1996. Στην 6η αγωνιστική, κόντρα στη Νιούελς Ολντ Μπόις, έστειλε την μπάλα ακριβώς δίπλα από το δοκάρι. Στη 12η αγωνιστική αστοχεί ξανά, στην επόμενη με αντίπαο τη Ροζάρο Σεντράλ ο τερματοφύλακας μπλόκαρε, στη 16η με τη Ρίβερ Πλέιτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στη 17η βλέπει τον τερματοφύλακα Γκονσάλες της Ρασίνγκ να αποκρούει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεν υπήρχε το παραπάνω βίντεο, θα δυσκολευόμασταν να το πιστέψουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.