ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δραματική κατάσταση στον Βόλο: Η στιγμή που χείμαρρος μπαίνει στο σπίτι οικογένειας με μωρό (βίντεο)

 «Ήρθε ο γείτονας, του δώσαμε το μωρό, το βγάλαμε από το παράθυρο»

Δραματική κατάσταση στον Βόλο: Η στιγμή που χείμαρρος μπαίνει στο σπίτι οικογένειας με μωρό (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας το οποίο δείχνει έναν ορμητικό χείμαρρο να εισβάλει σε ένα σπίτι στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον καναπέ του σπιτιού βρισκόταν το μικρό παιδάκι της οικογένειας. Οι γονείς προσπαθούν να βγάλουν το νερό, όμως η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα και πρέπει άμεσα να εγκαταλείψουν στο σπίτι.

 «Ήρθε ο γείτονας, του δώσαμε το μωρό, το βγάλαμε από το παράθυρο. Έβγαλα και την γυναίκα και καθίσαμε στην ταράτσα 5 ώρες μέσα στην βροχή», δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας στο Mega.

Στην κακοκαιρία Ντάνιελ στάθηκαν τυχεροί και το μόλις δυο ετών σπίτι τους γλίτωσε. Στο δεύτερο όμως κύμα η περιουσία τους χάθηκε. «Στην πρώτη κακοκαιρία παλέψαμε να σώσουμε το σπίτι μας. Τα καταφέραμε και ήμασταν ευχαριστημένοι. Στη δεύτερη το μόνο που είπαμε είναι ευτυχώς σωθήκαμε», δήλωσε.

Κάτοικος της Αγριάς περιγράφει την στιγμή που χείμαρρος διέσχισε το σπίτι του. Τα ορμητικά νερά έμπαιναν από την μπροστινή πόρτα και έβγαιναν από την πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγανακτισμένη άλλη κάτοικος της περιοχής δείχνει δυο tie wrap στην κάμερα. Με αυτά δέθηκαν μέλη της οικογένειάς της και δεν τους πήρε το ορμητικό νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.