ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Βελόπουλος για απαγόρευση του κόμματος «Έλληνες»: «Ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι εντός και ποιος εκτός Βουλής»

«Δεν μπορείς να παρακολουθείς τον αρχηγό του Στρατού και τον πολιτικό σου αντίπαλο»

Κ.Βελόπουλος για απαγόρευση του κόμματος «Έλληνες»: «Ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι εντός και ποιος εκτός Βουλής»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο ντιμπέιτ για τις επερχόμενες εκλογές που πραγματοποιείται στην ΕΡΤ, δέχτηκε ερώτηση για το γεγονός ότι η Ελληνική Λύση δεν υποστήριξε την πρόταση της κυβέρνησης για απαγόρευση  στο κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

«Γιατί δεν ψηφίσατε το μπλόκο σε Κασιδιάρη, θέλατε τους ψηφοφόρους του;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, για λογαριασμό του OPEN.

Τότε, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε ότι «δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Δεύτερον. Έχει δικαίωμα να ψηφίζει; Τι λέει το Σύνταγμα. Δεν μπορεί η πολιτική εξουσία να κόβει το δρόμο σε όποιον θέλει, την ώρα που ο ίδιος σαν κυβερνήτης τον άφηνε να κάνει διαγγέλματα από τη φυλακή. Ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι εντός και ποιος εκτός Βουλής.

«Ούτε τα λογισμικά, ούτε οι υποκλοπές, συνάδουν με τη Δημοκρατία. Όχι να παρακολουθείς τον αρχηγό του στρατού και τον πολιτικό σου αντίπαλο.

Ακαταδίωκτο και διαφάνεια δεν συνάδουν. Ακαταδίωκτο σε τραπεζίτες, γιατρούς. Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο. Δείτε τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών που πήγαν αυτοί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, δέχτηκε την ερώτηση

«είναι αποδεκτές αυτές οι ψήφοι; Πτώση δημοσκοπικά του κόμματός σας;», με τον κ.Βελόπουλο, να απαντά πως «έχετε βάλει πολλά θέματα. Όταν βγαίνει βουλευτής που λέει ότι θα πάρουμε βουλευτές από άλλα κόμματα, τι να πούμε. Το know how το έχουν κάποιοι. Θέλω να διαφυλάξω και τον τελευταίο ψηφοφόρο της Ελληνικής Λύσης. Συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν κάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.