ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλέλια Ρένεση για αποτέλεσμα εκλογών: «Μην κλαίτε τον πεθαμένο – Μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε»

«Οργανωθείτε! Έρχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα…»

Κλέλια Ρένεση για αποτέλεσμα εκλογών: «Μην κλαίτε τον πεθαμένο – Μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε»

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα για το «τι πρέπει να γίνει».

Η ανάρτησή της:

«Μην κλαίτε τον πεθαμένο / μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε / μην πιστεύετε ότι κάποιος θα μας σώσει σαν θεός λυτρωτής / μην μεταφέρετε τις ευθύνες αλλού / μην ψάχνετε εχθρούς έξω απ’ τον εαυτό.

Αυτοδιοργάνωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη. Αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιές μας το επόμενο διάστημα.

Ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας, πρέπει επιτέλους να γίνει. Και είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν.

Αυτοί που περιμένουν απ’ τους διαχειριστές μας να δώσουν λύσεις για την ζωή μας, θα βρεθούν στην πιο δυσμενή θέση.

Οργανωθείτε! Έρχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.