ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αρκούδα ανοίγει πόρτα αυτοκινήτου και κάθεται πίσω από το τιμόνι – Ξεκαρδιστικό

Μια τολμηρή αρκούδα κατόρθωσε να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου και να μπει στο εσωτερικό του, την ώρα που οι ιδιοκτήτες του παρακολουθούσαν αυτήν την ασυνήθιστη σκηνή από το παράθυρο του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με το κανάλι που ανέβασε το βίντεο, τα μέλη μιας οικογένειας είχαν μόλις φτάσει στο σπίτι τους, όταν είδαν μια αρκούδα να πλησιάσει και να περπατά προς το αυτοκίνητό τους.

Όλοι τους τότε άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο το ζώο μέχρι που συνέβη κάτι αναπάντεχο.

«Η αρκούδα κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα με τα πόδια της, πήδηξε μέσα και η πόρτα του αυτοκινήτου έκλεισε. Πανικοβληθήκαμε καθώς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι να κάνουμε», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ασυνήθιστη αυτή περιπέτεια διήρκεσε περίπου δύο λεπτά και έληξε, όταν, μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, ένα από τα μέλη της οικογένειας κατάφερε να ανοίξει μια άλλη πόρτα του οχήματος για να φύγει το ζώο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.