ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μην σου τύχει: Συνεργείο στις ΗΠΑ κατεδάφισε λάθος σπίτι! (βίντεο)

Πραγματικά κάτι που δεν θα ήθελε κανείς να του τύχει. Ένα συνεργείο από το Ντάλας των ΗΠΑ έκανε ένα τεράστιο λάθος, ισοπεδώνοντας λάθος σπίτι.

«Θύμα» ήταν ένα ροζ ακίνητο, το οποίο οι εργάτες της JR’s Demolition θεώρησαν ότι ήταν προς κατεδάφιση καθώς έπειτα από μια σύντομη έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν καλώδια ρεύματος, εγκατάσταση αερίου ή κάτι άλλο που να φανέρωνε κατοίκους.

Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ο ιδιοκτήτης του είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια και το είχε… αφήσει σε έναν φίλο του. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις εργασίες προς κατεδάφιση, την ίδια στιγμή που οι γείτονες πίστεψαν ότι ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε να κάνει ανακαίνιση.

Το… κακό δεν άργησε να έρθει και όταν ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης, Jeremy Wenninger ήταν πολύ αργά. «Η JR’s Demolition είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τις κατεδαφίσεις εδώ και 15 χρόνια. Εγώ, ως ιδιοκτήτης, είμαι στις κατεδαφίσεις εδώ και 35 χρόνια και μετά από 50.000 στις οποίες έχουν συμμετέχει, πρώτη φορά γίνεται τέτοιο λάθος», είπε άνθρωπος της εταιρείας στο CBS11.

Πλέον η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι σε επαφή, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.