ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Δίχως τέλος οι «επιθέσεις» ακρίδων στην Ινδία – «Κάλυψαν» ολόκληρη πόλη

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι κάτοικοι στην Τζαϊπούρ τρέχουν να κρυφτούν καθώς αμέτρητα έντομα έχουν καταλάβει την περιοχή, γεμίζοντας τον ουρανό.

Όπως αναφέρει ο άντρας που βιντεοσκοπεί τις εικόνες τεράστιοι αριθμοί από ακρίδες πετούν στον ουρανό, μιλώντας για κάτι που δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, σχεδόν 125 χιλ. στρέμματα σοδειών έχουν ήδη καταστραφεί, προκαλώντας την περαιτέρω απόγνωση των αγροτών, σε συνέχεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ακρίδες θεωρείται ότι εισήλθαν στην Ινδία από το Πακιστάν, όπου κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή τον περασμένο Απρίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατάσταση πρόκειται να χειροτερέψει, καθώς ακόμη περισσότερες ακρίδες αναμένονται να εισέλθουν στη χώρα από το Πακιστάν, προερχόμενες από το Κέρας της Αφρικής, τον Ιούνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.