ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Εξερράγη πύραυλος σε δοκιμές της Space X στο Τέξας

Απογοητευτική ήταν η δοκιμή για τον πύραυλο Starship της SpaceX του Έλον Μασκ καθώς ο πύραυλος εξερράγη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο πλαίσιο δοκιμών στο Τέξας για την προώθηση του σχεδίου μεταφοράς ανθρώπων και φορτίων στο φεγγάρι και τον Άρη.

Η SpaceX ετοιμάζεται εντωμεταξύ πυρετωδώς για τη σημερινή νέα απόπειρα εκτόξευσης του πρώτου της επανδρωμένου πυραύλου Falcon 9 από το ακρωτήριο Κένεντι της NASA μετά την αναβολή λόγω καιρού την Τετάρτη.

Όπως σημειώνουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το ατύχημα με τον πύραυλο Starship δεν επηρεάζει τη σημερινή διαδικασία, για την οποία, ωστόσο, είναι στο 50% οι πιθανότητες να αναβληθεί εκ νέου για την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πύραυλος Starship έχει ύψος 120 μέτρων, είναι σχεδιασμένος να μεταφέρει ανθρώπους αλλά και φορτία βάρους 100 τόνων και βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοδοξίας του Έλον Μασκ να κάνει προσιτά τα ταξίδια στο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.