ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Γυναίκα καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι μέχρι που… την «εκσφενδόνισε» απορριμματοφόρο

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, θα παρακολουθήσετε τη στιγμή όπου ένα απορριμματοφόρο σε πόλη Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ξηλώνει κατά λάθος ένα παγκάκι κι εκσφενδονίζει στον αέρα μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν στο παγκάκι στο κέντρο του Ρότσεστερ την ώρα που έφθασε ένα απορριμματοφόρο κι άρχισε να αδειάζει έναν παρακείμενο κάδο.

​Στο βίντεο διακρίνεται ο μηχανικός βραχίονας του απορριμματοφόρου να αρπάζει από το πλάι τον κάδο, προτού μπλεχτεί κατά λάθος στο παγκάκι. Στη συνέχεια το σηκώνει κι εκτοξεύει στον αέρα τη γυναίκα, που διακρίνεται να τινάζεται μπροστά προτού καταλήξει στο οδόστρωμα.

​Το κύπελλο με τον καφέ, που κρατούσε στα χέρια της χύνεται στην άσφαλτο και το φόρεμά της παγιδεύεται κάτω απ’ το παγκάκι, ενώ εκείνη προσπαθεί να απελευθερωθεί.

Ευτυχώς ο οδηγός του απορριμματοφόρου αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κι έτρεξε να τη βοηθήσει, όπως κι ένας περαστικός.

​Το περιστατικό συνέβη στις 29 Ιουλίου, αλλά έγινε viral από την περασμένη Τρίτη, που το ανήρτησε στο Twitter ένας χρήστης με πολλούς followers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τυχερή στην ατυχία της η άγνωστη γυναίκα πιστεύεται ότι τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ οι Αρχές του Ρότσεστερ την αναζητούν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.