ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Θέλετε να κρεμάτε τα τζιν σας όπως στα καταστήματα; – Αυτός είναι ο τρόπος

Στο παραπάνω viral βίντεο, θα παρακολουθήσετε ένα έξυπνο και γρήγορο κόλπο για το πώς να κρεμάτε τα τζιν σας όπως τα βλέπουμε στα καταστήματα.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, υπόσχεται ότι αυτό το κόλπο θα βελτιώσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο οργανώνετε την ντουλάπα σας.

Για να κρεμάσετε τα τζιν σας και να φαίνονται σαν να εκτίθενται σε ένα κατάστημα, η Mama Mila, όπως είναι γνωστή στο στο διαδίκτυο, συνιστά πρώτα να τα διπλώσετε στη μέση, ώστε το ένα πόδι να είναι πάνω από το άλλο.

Περάστε τις θηλειές της ζώνης στη μία πλευρά γύρω από την κρεμάστρα και στη συνέχεια διπλώστε τα τζιν προς τα πάνω. Μετά περάστε το κάτω μέρος του τζιν μέσα από την κρεμάστρα. Έπειτα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρεμάσετε τα τζιν σας στην κρεμάστρα μέσα στην ντουλάπα σας.

Χιλιάδες χρήστες του TikTok εντυπωσιάστηκαν με το κόλπο, και είπαν ότι θα δοκίμαζαν αυτή τη «φοβερή μέθοδο». «Αυτό φαίνεται καταπληκτικό», σχολίασε κάποιος κάτω από το βίντεο που έγινε viral.

Ωστόσο, ενώ τα τζιν προφανώς φαίνονται καλά όταν είναι κρεμασμένα, δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη να τα κρεμάσετε αν δε θέλετε, καθώς μπορούν να διπλωθούν μέσα σε ένα συρτάρι, αφού λόγω του ανθεκτικού τους υλικού συνήθως κρατούν το σχήμα τους και δεν τσαλακώνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.