ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Μητσοτάκης στο TikTok με καπέλο και… σκέιτ για το Youth Pass (βίντεο)

Το νέο βίντεο του πρωθυπουργού

Ο Κ.Μητσοτάκης στο TikTok με καπέλο και… σκέιτ για το Youth Pass (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια αναπάντεχη εμφάνιση στο νέο του βίντεο στο TikTok, καθώς εμφανίστηκε με… καπέλο και σκέιτ με αφορμή το Youth Pass και την πλατφόρμα που κλείνει σε λίγες ημέρες.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας, η οποία δίνει στον πρωθυπουργό ένα σκέιτ και ένα καπέλο.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Στη συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών και θα μπορούν να γίνουν άλλες 90.000 με βάση τους πόρους που έχουν διατεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο κ. Μητσοτάκης που κλείνει το βίντεο με ένα αστείο για τα σκέιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.