ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο pronews TV: Οριστική ρήξη από την απόφαση της Γεννηματά στην αντίδραση Βενιζέλου

Αιφνιδιασμό, αμηχανία και έντονες αντιδράσεις προκαλούν στο Κίνημα Αλλαγής οι εξελίξεις που ακολούθησαν την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην προτείνει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά στον Γιώργο Καμίνη, την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ερχόμενη σε ρήξη με τον πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ αλλά και ένα σημαντικό τμήμα της βάσης της παράταξης.

Ήταν μια κίνηση που, όπως λέγεται, «έχει αποκλειστικά την υπογραφή της Φώφης Γεννηματά» και φυσικά θα κριθεί στην κάλπη. Ήταν μια κίνηση που δεν περίμεναν ούτε τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι ο κ. Βενιζέλος θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αλλά ούτε και οι στενοί της συνεργάτες. «Μας είπε ότι θα συναντήσει τον Βενιζέλο και το θέμα θα κλείσει», μετέδιδαν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, η κυρία Γεννηματά, τηλεφώνησε στον κ. Βενιζέλο την Παρασκευή και του ζήτησε να συναντηθούν το Σάββατο. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, καμία απολύτως επικοινωνία. Το διάστημα αυτό η αίσθηση ότι ο κ. Βενιζέλος θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι κλήθηκε να ενισχύσει, την προεκλογική καμπάνια του κόμματος, μιλώντας σε εκδήλωση στο Περιστέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.