ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Διογκώνεται η εσωκομματική αντίδραση σε ΝΔ για υποκλοπές: Kαι 5ος βουλευτής (Α.Κουτσούμπας) ζητά άρση απορρήτου!

Πολύ κοντά πλέον στο όριο απώλειας της δεδηλωμένης

Διογκώνεται η εσωκομματική αντίδραση σε ΝΔ για υποκλοπές: Kαι 5ος βουλευτής (Α.Κουτσούμπας) ζητά άρση απορρήτου!

Διογκώνεται η ενδοκομματική αντίδραση στη ΝΔ κατά του σκανδάλου των υποκλοπών με έναν πέμπτο βουλευτή μετά τους Κ.Καραμανλή, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κ.Τζαβάρα, Γ.Κουμουτσάκο και ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, να ζητά την άρση του απορρήτου για να ριχθεί φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών που πληγώνει τη χώρα και έχει φέρει σε κατάσταση αποσύνθεσης την κυβέρνηση.

Να σημειώσουμε ότι πλέον έχει προσεγγιστεί επικίνδυνα το όριο της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για την κυβέρνηση: 5 από τους 157 βουλευτές, ζητούν άρση του απορρήτου και συνολικά 148 στο σύνολο των κομμάτων της Βουλής.

Απομένουν μονό 2 ακόμα που θα ζητήσουν άρση του απορρήτου για να πάψει η κυβέρνηση να έχει την πλειοψηφία και μόνο 3 για να καταστεί μειοψηφική η θέση της για την μη διερεύνηση του σκανδάλου «λόγω απορρήτου».

Άρα εδώ τίθεται ή πρόκειται να τεθεί ευρύτερο θέμα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Κουτσούμπα, μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας για το σκάνδαλο των υποκλοπών και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο της άρσης απορρήτου από την εξεταστική επιτροπή και όπως είπε συγκεκριμένα «ως ιδιώτης συμφωνώ ότι θα πρέπει να αρθεί!».

O κ.Κουτσούμπας, , τάχθηκε υπέρ της άρσης του απορρήτου σημειώνοντας ότι ο ίδιος -ως πολίτης- θεωρεί ότι πρέπει να αρθεί το απόρρητο: «Εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς – πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας, να το μάθω κι εγώ. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν έχει αρμοδιότητα και εξουσία να αποφασίσουμε να αρθεί το απόρρητο. Η Εξεταστική δυστυχώς αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν τους καλύπτει ο νόμος. Αν με ρωτάτε ως ιδιώτη, συμφωνώ, αν με ρωτάτε ως βουλευτή δεν μπορεί βάσει διατάξεως» τόνισε. 

Υπενθυμίζεται ότι καιη Όλγα Κεφαλογιάννη προ ολίγων ημερών τοποθετήθηκε για άλλη μία φορά για το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «Επικίνδυνο για την Δημοκρατία κάποιος να επικαλείται το απόρρητο και να θεωρεί ότι είναι εκτός ελέγχου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται ως απάντηση στους ισχυρισμούς του Κ Μητσοτάκη που στην πρόσφατη συνέντευξη στο περιθώριο της ΔΕΘ, αρνήθηκε να άρει το απόρρητο ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.