ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Πάπας δηλώνει την “αποτυχία” του Χριστού; [βίντεο]

Ο Πάπας δηλώνει την “αποτυχία” του Χριστού; [βίντεο]

Ο Πάπας Φραγκίσκος, σε πρόσφατη ομιλία του στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στις ΗΠΑ, έκανε μια άκρως προκλητική δήλωση για τον Σταυρό του Ιησού Χριστού, λέγοντας ότι: “Ο Χριστός απέτυχε πάνω στο Σταυρό”.

«Μπορούμε να αποτιμήσουμε το αποστολικό έργο μας από τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας, τη χρηστή διαχείριση και επιτυχία προς τα έξω, που διέπουν τον επιχειρηματικό κόσμο. Όχι ότι αυτά τα πράγματα είναι ασήμαντα!

Είμαστε επιφορτισμένοι με μεγάλη ευθύνη, και οι άνθρωποι του Θεού δικαίως αναμένουν λογοδοσία από εμάς. Αλλά η πραγματική αξία του αποστολικού μας έργου μετράται με βάση την αξία που έχει στα μάτια του Θεού. Για να δούμε και να αξιολογήσουμε τα πράγματα υπό το πρίσμα του Θεού καλούμαστε για διαρκή προσυλητισμό κατά τις πρώτες ημέρες και τα χρόνια της θείας κλήσης μας και πρέπει να πω, ότι απαιτείται μεγάλη ταπεινότητα. Ο σταυρός μας δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο μέτρησης της επιτυχίας. Η δική μας επιτυχία είναι να φυτέψουμε τους σπόρους: Ο Θεός βλέπει τους καρπούς των κόπων μας.

Και αν κατά καιρούς οι προσπάθειες και τα έργα μας φαίνεται να αποτυγχάνουν και δεν παράγουν καρπούς, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε οπαδοί του Ιησού … και η ζωή του, ανθρώπινα μιλώντας, κατέληξε σε αποτυχία, στην αποτυχία του σταυρού», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.