ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άγιο Όρος: “Πριγκιπικό” ενδιαφέρον για την αναστήλωση της Μονής Χιλανδαρίου

Άγιο Όρος: “Πριγκιπικό” ενδιαφέρον για την αναστήλωση της Μονής Χιλανδαρίου

Ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βελιγράδι με τον Πατριάρχη των Σέρβων κ. Ειρηναίο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα διαθρησκευτικής συνεργασίας.

Ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου ενημερώθηκε και για τις εργασίες αναστήλωσης τηςΜονής Χιλανδαρίου στο Άγιο όρος. Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έχει διαθέσει 650.000 στερλίνες για την αναστήλωση της σερβικής Μονής που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά το 2004.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Πατριάρχη των Σέρβων για την πορεία του έργου αναστήλωσης της Μονής Χιλανδαρίου κλήθηκε να συμμετάσχει και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι Κωνσταντίνος Οικονομίδης.

Ο πρίγκιπας Κάρολος μετά τη συνάντηση με τον Πατριάρχη των Σέρβων επισκέφθηκε και τον Ναό του Αγίου Σάββα που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ορθόδοξους ναούς στα Βαλκάνια και επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την πορεία των εργασιών εικονογράφησης.

Στις 17.00 το απόγευμα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα ήπιαν το καθιερωμένο εγγλέζικο τσάι στο βασιλικό παλάτι προσκεκλημένοι του πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας και της Ελληνίδας συζύγου του, Αικατερίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του πραγματοποιούν διήμερη επίσκεψη στη Σερβία στο πλαίσιο περιοδείας τους στα δυτικά Βαλκάνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.