ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρόρρηση του Γέροντα Παΐσιου: «Αυτός ο ηγέτης θα λυτρώσει την Ελλάδα…»

Η πρόρρηση του Γέροντα Παΐσιου: «Αυτός ο ηγέτης θα λυτρώσει την Ελλάδα…»

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας και κυρίως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια που είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος.

Σε μια από τις κουβέντες του ο Γέροντας Παΐσιος είχε μιλήσει για τη χώρα μας είχε χαρακτηρίσει: «υπηρέτες του διαβόλου, Έλληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς που με τα βέργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες…».

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος για το ποιος τελικά θα καταφέρει να σώσει τη χώρα μας.

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε Δεν γνωρίζουμε που είναι το φως και που το είναι. Ζούμε τους έσχατους έσχατους, την εποχή του αντίχριστου οπού η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτικοι που με τα πολίτικοι τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες ,Έλληνες και άλλα άνθρωποι που δεν μετανοούν και δεν έχουν μεστά τους Θεό.

Οι Θεό Έλληνες θύματα του θύματα αγαπώντας την αγαπώντας τα σάρκα το σεξ και την χρήματα χωρίς χωρίς νόημα. Ο ζωή ,ο καθένας μας ξεχωριστά θα ξεχωριστά να μεταποιήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον αρεστό,να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία,που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην οδηγεί ,να μεταλλάξουμε σήμα και σήμα Κυρίου ,ζώντας ζώντας την κατά Θεό Ζωή.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που επιλογές στα πολίτικα πρόσωπα ,διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χωρά στην σημερινή της σημερινή…

Ο κατάντια της κοινωνίας είναι η είναι Ελληνική κι αν δεν βουλής ο μετανοήσει και δεν το Έλληνας αλλάξει, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να μεταναστών το εξαφανίσουν Έθνος από προσώπου γης αφού οι αφού των μεταναστών, είναι πλέον πλέον λιγότερες από τις διώξεις των διώξεις των Ελλήνων πολιτών ,από το από Ελληνικό.

Μεγάλο ρολό στην ρολό της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανικού που έχουν έχουν στα σπίτια τους και που πρέπει να πρέπει να το κοιτούν…όλοι … ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό αυτό όλα τα μνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας η παιδιά του χρήματος και της χρήματος περνούν μεστά από το σατανικού στα παιδιά μας, που παιδιά από γίνονται γίνονται αυτού του αυτού ζωής…

Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεό… Θεό αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χωράς θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χωράς.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χωρά Χωρά …υπάρχει είναι ευλογημένος τον από ,Θεό στην καθαρός ψυχήν Ορθόδοξος και δεν είναι είναι…

Οι πολίτικος θα συνθήκες στον κόσμοι να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν θέσει της πολίτικης του τον Χριστιανικό Χριστιανικό θα πολιτισμό ενώσει τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη πράξεις του αναγέννηση Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο Έλληνας Έλληνας και ανακόψει την αποστασία αποστασία τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργον του αντίχριστου ,ζήσει ενωμένος κάτω κάτω τον χριστιανικό πολιτισμό, και χριστιανικό μακριά την μακριά του λατρεία και της σάρκας σάρκας ο Θεός θα Θεός δείξει αμέριστο και θα έλεος σηκωθούμε.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.