Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Ματαιώνονται οι τελετές αγιασμού στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας

Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Ματαιώνονται οι τελετές αγιασμού στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας

Μετά και το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ, ο δήμος Πειραιά, ενημερώνει ότι, η τελετή αγιασμού των υδάτων αντί στον Κεντρικό Λιμένα, θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Η τελετή στον Ιερό Ναό θα γίνει αμέσως μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συμπαραστατουμένου υπό του μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ματαιώνεται και η τελετή στο λιμάνι της Ραφήνας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν ανακοίνωσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Εκτάκτου Δελτίου Επιδείνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ. , για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ της Κυριακής 5/1/2020 έως την Τρίτη 7/1/2020, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 4/1/2020 και αποφασίστηκε ότι η τελετή καθαγιασμού των υδάτων την Δευτέρα 6/1/2020, δεν θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του λιμένος Ραφήνας, αλλά εντός του Ιερού Ναού Παντοβασίλισσας Ραφήνας για λόγους προστασίας των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.