ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγιο Φως: Στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα χωρίς να διανεμηθεί

Άγιο Φως: Στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα χωρίς να διανεμηθεί

Στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου θα βρίσκεται το Άγιο Φως, μετά την έλευσή του από τα Ιεροσόλυμα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Βλάσση, το Άγιο Φως δεν θα μεταφερθεί σε ενορίες και δεν θα διανεμηθεί στους πιστούς, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών και με την προσφορά της Aegean, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα, το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα.

Από το αεροδρόμιο θα μεταφερθεί μόνον στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, όπου και θα φυλαχθεί.

Υπογραμμίζεται ότι, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα μεταφερθεί σε άλλες ενορίες ούτε θα διανεμηθεί στους πιστούς, καθώς ισχύουν τα σχετικά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων», ανέφερε ο κ. Βλάσσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.