ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου για Ομόνοια: «Γιατί δεν βάζουν πρόστιμο στον Δήμαρχο Αθηναίων;» (βίντεο)

Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου για Ομόνοια: «Γιατί δεν βάζουν πρόστιμο στον Δήμαρχο Αθηναίων;» (βίντεο)

Για την «φιέστα» που στήθηκε προ ολίγων ημερών, στην πλατεία Ομονοίας, μίλησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος.

Για τα νέα δεδομένα στους Ναούς και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις κατά την διάρκεια του φετινού εορτασμού του Πάσχα μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

“Αυτό που περάσαμε φέτος δεν ήταν ούτε Πάσχα, ούτε τίποτα, αυτό ήταν τραγωδία” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Επίσης ο κ. Μακάριος αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της πλατείας Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας.

“Στην Ομόνοια που είδαμε τις ευλογίες του Κράτους; Γιατί δεν είναι ένοχος ο Δήμαρχος Αθηναίων; Γιατί δεν του βάζουν πρόστιμο;” – αναρωτήθηκε ο Σεβασμιώτατος.

“Η Εκκλησία όλα αυτά τα στοιχεία δεν τα εκμεταλλεύτηκε για ν’ ανατρέψει τα πράγματα υπέρ της, δηλαδή όλες αυτές τις παραβάσεις και τις παρανομίες. Απλώς εμείς μείναμε στο να δεχόμαστε τις τιμωρίες, τα πρόστιμα, τους προπηλακισμούς και τον διασυρμό στα μέσα ενημερώσεως” – πρόσθεσε ο κ. Μακάριος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.