ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαυροβούνιο: Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος – Δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Μαυροβούνιο: Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος – Δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου, Αμφιλόχιος και άλλοι πέντε κληρικοί της Σερβικής Εκκλησίας, συνελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με τη Αστυνομία δεν τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό.

Αρκετοί ιερείς και πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Κέντρο Ασφαλείας της Ποντγκόριτσα για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Αστυνομική Διεύθυνση συνέλαβε τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου Αμφιλόχιο της Σερβικής Εκκλησίας και άλλους πέντε κληρικούς.

Ο Αμφιλόχιος τέλεσε μια λειτουργία στην εκκλησία του οικισμού Ζλατίτ στην Ποντγκόριτσα, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ. Εκτός από αυτόν, οι ιερείς που βρίσκονταν στο Ναό της Ανάστασης του Χριστού στην Ποντγκόριτσα κρατήθηκαν επίσης. Η πύλη IN4S αναφέρει πάντως ότι μετά τη σύλληψη απελευθερώθηκε ο μητροπολίτης Μαυροβουνίου-παράκτιου αλλά σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ο Σέρβος Ιεράρχης κατηγορείται ότι παράκουσε τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό. Οι υπερασπιστές του πιστοί και κληρικοί πάντως ενίστανται υποστηρίζοντας πως στο μοναστήρι που λειτούργησε είχαν τηρηθεί όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κάτι που φαίνεται άλλωστε και στο βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.