Πρώην υπάλληλος ξενοδοχείων προειδοποιεί: Τι δεν πρέπει να φάτε ποτέ από το πρωινό

Πρώην υπάλληλος ξενοδοχείων προειδοποιεί: Τι δεν πρέπει να φάτε ποτέ από το πρωινό

Η Brandi Augustus για 15 χρόνια δούλευε σε ξενοδοχείο και προειδοποιεί για το τί δεν πρέπει να αγγίξουμε από τον μπουφέ του πρωινού.

Ο μπουφές του πρωινού είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του να μένεις σε ένα ξενοδοχείο, καθώς έχει μεγάλη ποικιλία από φαγητά που δεν μπορείς να φτιάξεις σε μια καθημερινή μέρα όταν είσαι σπίτι σου.

Κάπου εδώ όμως παρεμβαίνει η Brandi Augustus για να μας χαλάσει αυτή την απόλαυση, με το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Η @brandiaugustus, όπως είναι το username της, έχει εμπειρία 15 ετών σε δουλειές σε ξενοδοχεία, κάτι που σημαίνει οτι έχουν δει πολλά τα μάτια της, για αυτό και προτρέπει τους επισκέπτες να μην δοκιμάζουν το πρωινό.

Αν όμως το κάνουν, τότε σε καμία περίπτωση να μην φάνε από τις βάφλες.

«Δεν ξέρω πως να το πω, χωρίς να μου επιτεθούν άνθρωποι του χώρου, αλλά αν μένεται σε ένα ξενοδοχείο και σας προσφέρουν πρωινό με αυγά, βάφλες και τέτοια, μην φάτε αυτά τα… σκ…α», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις βάφλες συγκεκριμένα, λέγοντας πως το μηχάνημα που φτιάχνει το μίγμα δεν καθαρίζεται πάντα, ενώ αυτό που ψήνονται, χρησιμοποιείται ξανά και ξανά μέχρι να μυρίσει.

Μάλιστα επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η καθαριότητα που υπάρχει στην κουζίνα όπου πολλά πράγματα καθαρίζονται από μία πετσέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί πάντως στα σχόλια της επεσήμαναν οτι αυτό που δεν πρέπει ποτέ κανείς να δοκιμάζει είναι οτι έχει σχέση με αυγό, ενώ αρκετοί ζητούσαν από όσους επισκέπτονται τα ξενοδοχείο να επιλέγουν μόνο συσκευασμένα φαγητά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.