ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τo γαλανόλευκο σπίτι που όλοι θέλουν να μείνουν (φώτο)

Τo γαλανόλευκο σπίτι που όλοι θέλουν να μείνουν (φώτο)

Με τα γαλάζιο και το άσπρο χρώμα να κυριαρχούν και τη διακόσμηση να είναι εμπνευσμένη από τον ίδιο τον τόπο, με παραδοσιακές «πινελιές» και αντίκες, το σπίτι στη Μήλο που ανήκει στη Χριστίνα, «superhost» στο Airbnb, είναι από τα πλέον δημοφιλή στο Instagram.

Ο οργανισμός συγκέντρωσε τα δέκα σπίτια με τα περισσότερα «likes» πέρυσι το καλοκαίρι και τα παρουσίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα.

Το παραθαλάσσιο σπίτι, που έχει ανακαινιστεί πλήρως και προσφέρει υψηλές ανέσεις σε όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, είναι από τα πιο περιζήτητα Airbnb στη γηραιά ήπειρο. Βρίσκεται στην παραλία Φυροπόταμος της Μήλου, μία… ανάσα από τη θάλασσα. Ονειρικό μες στην απλότητά του, κεντρίζει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά κι όχι άδικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.