ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τουρκία κατάφερε να έχει δύο πόλεις στην πρώτη δεκάδα των πόλεων παγκοσμίως που προτιμούν οι τουρίστες

Η μία μάλιστα είναι στην κορυφή της λίστας

Η Τουρκία κατάφερε να έχει δύο πόλεις στην πρώτη δεκάδα των πόλεων παγκοσμίως που προτιμούν οι τουρίστες

Δύο πόλεις της Τουρκίας είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Data Statistica.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντινούπολη είναι στην πρώτη θέση των πόλεων που είχαν τους περισσότερους επισκέπτες το 2023. Η άλλη τουρκική πόλη στη λίστα είναι η Αττάλεια, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλες πόλεις στη λίστα είναι το Λονδίνο στη δεύτερη θέση, το Ντουμπάι στην τρίτη, το Παρίσι στην πέμπτη, το Χονγκ Κονγκ στην έκτη και η Μπανγκόκ στην έβδομη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.