Πλοίο μπλόκαρε ξανά την κίνηση στη Διώρυγα του Σουέζ (φώτο)

Πλοίο μπλόκαρε ξανά την κίνηση στη Διώρυγα του Σουέζ (φώτο)

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας, σήμερα σημειώθηκε νέο πρόβλημα, το δεύτερο μέσα σε ένα χρόνο στη Διώρυγα του Σουέζ, όταν ένα πλοίο μεταφοράς κοντέινερ μπλοκάρε την κυκλοφορία.

Η ενημέρωση έκανε γνωστό πως το πλοίο προσάραξε στο 54ο χιλιόμετρο της Διώρυγας, με συνέπεια τέσσερα άλλα πλοία που ταξίδευαν από το λιμάνι Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου να έχουν ακινητοποιηθεί.

Η Αρχή ανέφερε πως κινητοποιήθηκαν άμεσα οι κατάλληλες ομάδες, προσπαθώντας να μετακινήσουν το πλοίο και να ελευθερώσουν την κίνηση.

https://twitter.com/mespanolescofet/status/1435943084492263426

Πηγή τόνισε ότι υπήρξε ένα «μικρό» ζήτημα στη Διώρυγα το οποίο έχει λυθεί. Το Sky News Arabia ανέφερε λίγο αργότερα ότι το σκάφος είχε μετακινηθεί με επιτυχία και το κανάλι ήταν και πάλι «καθαρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σημερινά νέα έρχονται έξι μήνες μετά το μπλοκάρισμα του καναλιού από το πλοίο Evergiven, μήκους 400 μέτρων, αποκλείοντας την κίνηση για σχεδόν μία εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.