ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό – Που θα συναντήσετε κίνηση (φωτο)

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό – Που θα συναντήσετε κίνηση (φωτο)

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας.

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, στην είσοδο κόμβου Κηφισίας προς Ελευσίνα.

Με αυξημένη κίνηση έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί τμηματικά και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στις λεωφόρους Κατεχάκη και Μεσογείων.

Κίνηση καταγράφεται στις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως, Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηλιουπόλεως.

Αυξημένη είναι η κίνηση και σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Στο «κόκκινο» βρίσκονται αυτή την ώρα οι λεωφόροι Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο Γρηγορόπουλου, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.