ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πειραιά, Ελευσίνα και Μέγαρα σήμερα – Για αγώνες δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πειραιά, Ελευσίνα και Μέγαρα σήμερα – Για αγώνες δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα το πρωί, τόσο στον Πειραιά, όσο και στην Ελευσίνα και τα Μέγαρα, για τη διεξαγωγή δύο αγώνων δρόμου.

Στον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 9 το πρωί, για τη διεξαγωγή του «33ου Βαρτζάκειου Δρόμου Υγείας». Πιο συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ προβλέπουν:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής τέλεσής του, ως εξής: Πλατεία Αλεξάνδρας – Παπαναστασίου – Β. Γεωργίου (αναστροφή) – Πλατεία Κανάρη – συνέχεια είσοδος Μαρίνα ΟΛΠ – συνέχεια έξοδος Φρεαττύδος – Ακτή Θεμιστοκλέους – Γεωργίου Θεοτόκη – Ιακώβου Ράλλη – Μαρίας Χατζηκυριάκου – Πύλη Ε12 ΟΛΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ελευσίνα και Μέγαρα
Από την άλλη, λόγω της διεξαγωγής του 19ου ημιμαραθωνίου δρόμου στα χνάρια του Παυσανία, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα και τα Μέγαρα, από τις 08:30 έως τις 11:30. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.