ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής εν όψει του τελικού της Conference League

Πού εντοπίζονται τα προβλήματα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής εν όψει του τελικού της Conference League

Οι οδηγοί στην Αττική σήμερα έρχονται αντιμέτωποι από νωρίς το πρωί με μεγάλα προβλήματα λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους.

Με μπόλικη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται και εν όψει του τελικού της Conference League.

Σύμφωνα με την Τροχαία, καταγράφονται προβλήματα σε Αθηνών – Κορίνθου, Λ. Κηφισού, Αλεξάνδρας, Λ. Αθηνών, Μεσογείων, Κηφισίας και Λ. Συγγρού.

Σταδιακά, εντός της ημέρα θα εφαρμοστούν μια σειρά από τροχονομικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.