ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο προσγειώθηκε ενώ είχε πάρει φωτιά ο κινητήρας (βίντεο)

Έπεσε πάνω σε σμήνος από αγριόχηνες

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο προσγειώθηκε ενώ είχε πάρει φωτιά ο κινητήρας (βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους, το οποίο αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο με φλόγες να ξεπηδούν από τον κινητήρα του, καθώς έπεσε πάνω σε σμήνος από αγριόχηνες.

Το αεροσκάφος της πτήσης 1958 της American Airlines με προορισμό το Φοίνιξ της Αριζόνα πετούσε ήδη 40΄ όταν συνέβη το τρομακτικό περιστατικό. Ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει φλόγες να εκτοξεύονται από τον κινητήρα όταν «ρούφηξε» πουλιά λίγο μετά την απογείωσή του, ενώ ακούγονται ανησυχητικοί θόρυβοι κατά τη δραματική κάθοδο του αεροσκάφους.

Το Boeing 737 είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Τζον Γκλεν Κολούμπους του Οχάιο την Κυριακή γύρω στις 07:43 π.μ. τοπική ώρα, αλλά οι ταξιδιώτες βρέθηκαν και πάλι στο ίδιο αεροδρόμιο στις 08:22 π.μ. καθώς οι κυβερνήτες του αεροσκάφους επέστρεψαν εσπευσμένα για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Σοκαριστικές μαρτυρίες επιβατών

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αεροσκάφος έπεσε πάνω σε σμήνος από αγριόχηνες κατά την απογείωσή του με αποτέλεσμα να ξεπηδούν φλόγες από τον κινητήρα, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι άκουγαν «περίεργους, παλλόμενους θορύβους» καθώς το δράμα εκτυλισσόταν χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος.

Ένας εξ’ αυτών στο Κολόμπους του Οχάιο, είπε ότι ακουγόταν «σαν οι κινητήρες να ήταν έτοιμοι να σβήσουν», σύμφωνα με την Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας επιβάτης είπε στο τοπικό δίκτυο WBNS ότι ο πιλότος είπε ότι οι αγριόχηνες είχαν παγιδευτεί στον κινητήρα του αεροσκάφους προκαλώντας τη φωτιά. Ευτυχώς το Boeing προσγειώθηκε με ασφάλεια στον διάδρομο μετά την εφιαλτική για επιβάτες και πλήρωμα εμπειρία χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. Στη συνέχεια οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος για να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.