ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιους να αποφύγετε (χάρτης)

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιους να αποφύγετε (χάρτης)

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στον Κηφισό, στην Αττική Οδό και στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις κυρίως στην έξοδο για Λαμία. Επίσης, καθυστερήσεις παρατηρούνται και προς το Αεροδρόμιο.

Στον Κηφισό έχει μποτιλιάρισμα τόσο στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, στην κάθοδο μέχρι και το ύψος των ΚΤΕΛ Λιοσίων, όσο και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίστοιχα, στο «κόκκινο» είναι και η Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι το Κάτω Χαλάνδρι καθώς και στο ύψος του Νέου Ψυχικού.

Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο είναι επίσης μποτιλιαρισμένοι, ενώ η Λεωφόρος Αλεξάνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η Μεσογείων είναι «φρακαρισμένη» στην Αγία Παρασκευή και στον Χολαργό, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στη συμβολή με την Κατεχάκη.

Στα νότια προάστια, η παραλιακή έχει αρκετή κίνηση ειδικά στον Άλιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.