ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Oνομαστική ψηφοφορία για γάμο και τεκνοθεσία για τους ΛΟΑΤΚΙ+: Σπαρτιάτες και Νίκη «στριμώχνουν» την κυβέρνηση στη Βουλή

Με την ονομαστική ψηφοφορία δεν θα μπορούν να «κρυφτούν» οι βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης πίσω από την ανωνυμία τους

Oνομαστική ψηφοφορία για γάμο και τεκνοθεσία για τους ΛΟΑΤΚΙ+: Σπαρτιάτες και Νίκη «στριμώχνουν» την κυβέρνηση στη Βουλή

Τα κόμματα «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» «στριμώχνουν» την κυβέρνηση με την πρότασή τους η ψηφοφορία για τον γάμο αλλά και την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ στη Βουλή, να γίνει ονομαστικά, ώστε να μην υπάρξουν βουλευτές, οι οποίοι θα «κρυφτούν» πίσω από την ανωνυμία στη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, Νίκη και Σπαρτιάτες έκαναν τις σχετικές ενέργειες και ετοίμασαν το κείμενο της ονομαστικής χωρίς τις υπογραφές όμως των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης.

Κάπως έτσι το χαρτί με το αίτημα της ονομαστικής που θα κατατεθεί την Τετάρτη κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια περιλαμβάνει 21 συνολικά υπογραφές, τους 10 βουλευτές της Νίκης, τος 10 των Σπαρτιατών και εκείνη του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου.

Το κείμενο ζητά τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής και του συνόλου των άρθρων του νομοσχεδίου με την πρώτη υπογραφή να είναι αυτή του κ. Νατσιού και δεύτερη του κ. Στίγκα.

Eξαιτίας του συγκεκριμένου ψηφίσματος, έχει ξεσπάσει εσωτερικός «πόλεμος» στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και γενικότερα στη Βουλή.

Ειδικότερα, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν έχουν διστάσει να πουν δημόσια την άποψη τους, καταδικάζοντας το νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση. Μάλιστα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, 15 βουλευτές έχουν δηλώσει δημοσίως ότι θα καταψηφίσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Προ ολίγων ημερών, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων εγκρίθηκε μετά από μία συγκλονιστική συνεδρίαση (της οποίας τα πρακτικά αποκαλύψε το pronews.gr) το ν/σ που αναγνωρίζει τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+ και το οποίο τους δίνει το δικαίωμα τεκνοθεσίας ανήλικων παιδιών.

Τα αρχικά ΛΟΑΤΚΙ+ σημαίνουν: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι , Τρανς , Κουίρ και Ίντερσεξ-Ερμαφρόδιτα άτομα.

Εν συνεχεία θα έρθει εκ νέου η κυβέρνηση με νέο «συμπληρωματικό» ν/σ για να νομιμοποιήσει και την απόκτηση παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ μέσω παρένθετης μητέρας.

Αν και όπως είδαμε, «φανερά» κατά του συγκεκριμένου ν/σ βρήκαν το θάρρος να ταχθούν μόνο οι μειονοτικοί βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς (είχαν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μετακινήθηκαν στη Νέα Αριστερά) τάσσονται ευθαρσώς κατά του “γάμου” και της τεκνοθεσίας ανηλίκων από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Μένει να δούμε μήπως στα… «κρυφά» αλλάξουν οι αριθμοί των φήφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.