ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Εξαδάκτυλος για 28η Οκτωβρίου: «Πρέπει να γίνει η παρέλαση οπωσδήποτε γιατί θα υπάρξει διχασμός»

Α.Εξαδάκτυλος για 28η Οκτωβρίου: «Πρέπει να γίνει η παρέλαση οπωσδήποτε γιατί θα υπάρξει διχασμός»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου, μίλησε μεταξύ άλλων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και για την εμβολιαστική διαδικασία απευθύνοντας έκκληση, να μην αποτελεί αντικείμενο πολιτικής διαμάχης.

«Κάνει πολύ κακό. Γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην Θεσσαλονίκη και τις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δημητρίου αλλά και την 28η Οκτωβρίου, υπενθύμισε ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, έγινε κανονικά η παρέλαση στην Αθήνα.

«Επομένως γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση δημοσίως, δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων» διερωτήθηκε.

«Πρέπει να γίνει η παρέλαση οπωσδήποτε γιατί θα υπάρξει διχασμός και θα τροφοδοτήσουμε θεωρίες συνωμοσίας, ότι δηλαδή ο ιός χρησιμοποιείται για να πληγεί το θρησκευτικό και πατριωτικό συναίσθημα των ανθρώπων» εκτίμησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το αν θα χρειαστεί να γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν επιβαρυνθεί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, θα συζητηθεί κοντά στην παρέλαση. Στο ενδιάμεσο οι άνθρωποι που είναι ανεμβολίαστοι, μπορούν να εμβολιαστούν και να απομακρύνουν την πιθανότητα μιας τέτοιας συζήτησης και να φέρουν πιο κοντά μια παρέλαση όπως παλιά» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.