Οργή εμβολιασμένης με την κυβέρνηση: «Είμαι με οξυγόνο – Τα μέτρα ήταν λάθος – Δεν ήταν δοκιμασμένο το εμβόλιο»

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια - Κολλήσαμε και οι τρεις - Ο ανεμβολίαστος ανιψιός το πέρασε στο πόδι»

Οργή εμβολιασμένης με την κυβέρνηση: «Είμαι με οξυγόνο – Τα μέτρα ήταν λάθος – Δεν ήταν δοκιμασμένο το εμβόλιο»

Την οργή της για τα μέτρα της κυβέρνηση εξέφρασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κ. Μίνα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, η οποία, αν και διπλά εμβολιασμένη νόσησε από κορωνοϊό, και μάλιστα έφτασε στο σημείο να της χορηγείται οξυγόνο και να μην μπορεί πλέον να μην ξαπλώσει χωρίς την ειδική συσκευή.

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι.

Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα, έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στη συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο», περιέγραψε η κ. Μίνα.

«Είμαι νοσηλεύτρια, παίρναμε τα μέτρα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Είχαμε ραντεβού 18 Νοεμβρίου για την 3η δόση για τον άνδρα μου, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει», συνέχισε.

«Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη», σημείωσε η ίδια.

«Για το εμβόλιο πάρθηκαν γρήγορα οι αποφάσεις, δεν ήταν δοκιμασμένο, δεν ξέρουμε ακόμα τα αποτελέσματά του. Μπορεί να με βοήθησε, μπορεί αν δεν το είχα κάνει να ήταν σοβαρότερα τα πράγματα», κατέληξε η κ. Μίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.